ESU

ESU

maanantai 24. helmikuuta 2014

Taikuutta, jazzia ja rullaluistimia

Viime viikolla saatiin nauttia aivan mielettömän ihanista kevätilmoista, kun aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta ja lämpötilat huiteli reilussa 15:sta plussa-asteessa. Tuntui, että lämmin ilma ja aurinko sai syväjäässä olevat ihmiset hereille, ja lenkkipoluilla sekä muutenkin ulkona liikkuessa ihmisiä alkoi tulla jopa vastaan. Ihmiset olivat myös ihan eri tavalla hyvällä tuulella... vai johtuikohan se vaan siitä, että itse olin niin paljon paremmalla tuulella hyvän sään takia.

Magic with Hywonin and Bella

Yliopiston järjestöt ovat järjestäneet tällä viikolla kivasti illanvietettä. Keskiviikkona saatiin nauttia taikuudesta, kun taikuri Daniel Martin esiintyi koulun juhlasalissa. Reilun tunnin mittainen show ei kuitenkaan sisältänyt leukoja tiputtavia taikatemppuja, vaan mies jäi mieleen enemmänkin koomikkona kuin taikurina. Mutta hauskaa oli ja vatsalihakset saivat nauramisesta hyvän treenin.

Daniel Martin's magic show
Torstaina taas saatiin nauttia jazzista, kun koulun jazz-yhtye esiintyi. Harvemmin pääsee tai tulee lähdettyä kuuntelemaan tällaista showta, joten esitys toi ihan kivasti vaihtelua normiarkeen. Tykkäänkin ESU:ssa juuri siitä, että yliopisto järjestää lähes joka ilta jotain ohjelmaa, johon useimmiten pääsee opiskelijakortilla ilmaiseksi.

ESU's Jazz Enseble
Viikonloppuna lähdin naapurihuoneessa asustelevan Bellan mukana tämän kotiin Loatheen, joka on noin 150 kilometrin päässä Emporiasta, lähellä Kansas Cityä. Oli aivan mielettömän kivaa päästä käymään "oikeassa amerikkalaisessa kodissa" ja nähdä, miten paikalliset täällä päin elelee. Talosta mieleen jäi kokolattiamatot ja sisällä liikkuminen kengät jalassa. Perheestä taas mieleen jäi hämmästyttävä ystävällisyys: en kestä, miten ihania paikalliset ovat!

Me, Bella and Bella's sisters and cousins. I'm in love!
Loathessa juhlistettiin Bellan pikkusiskon Sophien synttäreitä rullaluisteluhallissa. En ole ennen rullistellut rullaluistimilla, joissa on pyörät kahdessa rivissä, joten lähdin liikkeelle vaappuen kuin Bambi jäällä. Loppujen lopuksi tykkäsin jopa enemmän rullistella näillä, kun normeilla nelipyöräisillä rulliksilla, sillä tasapaino oli helpompi pitää.

Skaterink in Loathe, KS
Skaterink

Vaikka rullistelu hallissa olikin hauskaa, pidän silti enemmän ulkona rullistelusta. Ihan vaan sen takia, että hallissa rullistellessa vaaratilanteita tuli eteen suhteellisen usein. Koska halli oli tupaten täynnä eritasoisia luistelijoita ei kaatumisilta ja yhteentörmäyksiltä voitu välttyä. Yksi tyttö loukkasi itsensä jopa niin pahasti, että ensiapumiehet joutuivat kantamaan pyörtyneen tytön arenaalta pois. Onneksi meidän porukalle ei käynyt mitään vakavampaa, mitä nyt jokainen kävi takapuolellaan pari kertaa ja jalat huusivat hoosiannaa kolmen tunnin luistelun jälkeen.

Me and my lovely Bella
Mahtiviikonlopun kruunasi vielä se, että onnistuin pudottamaan peilin lattialle ja tuhansiksi palasiksihan se meni. Oliko se onnea vai epäonnea, mitä peilin rikkomisesta seurasi...? Toivottavasti onnea. 


Onnentäyteistä viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti