ESU

ESU

torstai 13. helmikuuta 2014

It's a good day to be a hornet

Rakastan käydä treeneissä. Vaikka pidän myös yksilötreenaamisesta salin tai juoksulenkkien muodossa, on säännölliset treeniajat ja ryhmässä treenaaminen aina ollut minun juttu. Siksi halusin aloittaa myös jonkunnäköisen säntillisen harrastuksen Emporiassa, ettei vaihtoaika hurahtaisi ohi treenaamatta.


Koululta löytyy monennäköistä joukkuetta, joihin vaihtarit ovat (useimmiten) tervetulleita: koripalloa, jalkapalloa, tennistä ja jenkkifutista. Harmikseni en ole pallopelien ystävä, joten lähdin etsimään jotain tanssillisempaa joukkuetta. Helpommin sanottu kuin tehty. Pitkien etsintöjen jälkeen löysin ESU:sta tanssiryhmän, joihin lopulta sain yhteyden Facebookin kautta vain huomatakseni heidän lopettaneen toimintansa täksi kaudeksi. Onneksi samalta kuntosalikurssilta löytyi Ashley, joka kertoi harrastavansa tanssia toisessa ESU:n tanssiryhmässä nimeltä Stingers Sports Club. Viikko sitten päätin käydä katsomassa Stingersien harkkoja. Hyvältähän se meininki näytti, joten ei muuta kuin koreografiaa treenaamaan ensi-esiintymistä varten.


Koska olin tullut kesken kauden mukaan joukkueeseen, aikaa koreografian opetteluun oli vain reilu viikko. Viikon saikin mukavasti kulutettua salilla tanssiaskelia treenaillen.
ESU Stingers Sport Club's Dance Team


Eilen päästiin sitten näyttämään Stingersien osaamista ESU:n korisjoukkueiden pelien puoliajalla. Onneksi koreo sujui ilman suurempia ongelmia, lopputulos on nähtävillä täällä:

Proud to be a hornet - stingers up!

Sen lisäksi, että oma suoritus sujui hyvin ESUn miehet sekä naiset voittivat korispelit!

Cheerleaderit heittelivät katsomoon ESU:n paitoja, joista onnistuin nappaamaan itselleni yhden

 Päivän kruunasi vielä meidän vauvamme Cindyn 21-vuotissynttärit, joita juhlistettiin lähibaarissa. Synttärilaulut luriteltiin tanskalaiselle Cindylle suomeksi, ranskaksi, espanjaksi ja koreaksi.

Sex on the Beach and Chocolate Martini - mmm!

Synttäriporukka
Onneksi sääennusteiden mukaan pakkaset on nyt takana päin, ja viikonloppuna pitäisi alkaa kevät. Sortsikelejä odotellessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti