ESU

ESU

perjantai 14. helmikuuta 2014

For better, for worse, for richer, for poorer, in sickness and in health

Tänään vietin erikoista ystävänpäivää. Harmikseni en saanut viettää sitä poikaystäväni kanssa, mutta onneksi tilalle tuli jotain muuta ikimuistoista: ensimmäiset kokemani amerikkalaiset häät. Yksi ESU:n opiskelijoista nimittäin meni naimisiin koulun kirjastossa, sukulaisten sekä kanssaopiskelijoiden todistaessa tätä ihanaa tapahtumaa.

"I now pronounce you husband and wife" - voiko tässä kohtaa olla itkemättä?


Ensisuudelma avioparina
Osa sukulaisista ei päässyt paikalle. Onneksi skype on keksitty, joten heiltä ei jäänyt seremonia näkemättä!

Kaunis morsian Anita

Hääkakkuna toimi tällä kertaa kuppikakut

Hääkuppikakkujen tuhoamisoperaatio
Omaperäinen vieraskirja: Vieraat kirjoittivat nimensä "ilmapalloihin"
Muuten ystävänpäivä ei ole näkynyt täällä kovinkaan suuresti. Kahvilassa ystävänpäivä näkyi jälkkäripöydässä, missä kavereille (tai miksei itselleenkin) sai väsätä kermavaahdolla, marmeladilla ja vaahtokarkkeilla koristeltuja keksejä. Saa nähdä, näkyykö punaisia sydämiä enemmän ravintolassa, kun illalla suuntaamme Cindyn, Dorinen, Aneten, Emman ja Marian kanssa syömään.


Eilen illalla sain sydäntälämmittävän paketin, kun ihanan ystäväni Heidin kortti sekä karkit pääsivät perille. Hyvän ystävän tunnistaa siitä, että hän pystyy ilahduttamaan vaikka olet 8000 kilometrin päässä. Onneksi näiden pastillien avulla pystyn hillitsemään pahinta karkkihimoa, täällä kun ei Fazerin Ässämixejä tunneta.


Tällä postauksella haluan myös muistaa rakkaitani maapallon toisella puolella. Mielestäni ystävänpäivä pitäisi olla joka päivä - joka päivä pitäisi viettää aikaa niiden ihmisten kanssa, ketkä ovat sulle tärkeitä. Ja myös muistaa kertoa se heille.

Paljon rakkaita terveisiä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti