ESU

ESU

tiistai 13. toukokuuta 2014

Pukeutumisen aakkoset


Pukeutuminen on täällä sen verran erilaista verrattuna Suomeen (ja erityisesti kauppakorkealaisten pukeutumiseen), joten oli pakko tehdä tästä oma postaus.
Kuvaa erittäin hyvin normaalin jenkkiopiskelijan pukeutumista. Yhtä asiaa en ymmärrä: kaikilla on reput!!!
Pukeutuminen Emporiassa on erittäin vapaata. Täällä muotia on pistää ensimmäinen vaatekaapista löytyvä vaate päälle eikä sen enempää harkita asukokonaisuuksia. Tämän takia suomesta raahaamani trenssi, hameet sekä kauluspaidat ovat olleet koskemattomina henkarilla koko vaihdon ajan. Suurimmassa käytössä ovat taas olleet tennarit ja hupparit.

On ihan OK mennä pyjamassa kouluun
Suurin osa (niin tytöt kuin pojatkin) kulkee urheiluvaatteissa päivät pitkät. Yleensä t-paidoissa ja housuissa komeilee koulun logo. Myös lenkkarit on lähes joka jannulla jalassa, eikä ole mitenkään erikoista lähteä pyjamahousuissa luennolle. Flip flopit on täällä kova sana, sillä niillä kävellään kampuksella kesät talvet.

Tammikuun tyyli Emporiassa: hame, huppari, reppu ja flipflopit.

Jumala-fanipaita

Tuttavan talvimyssy
Vessaselfie (velfie?). Tämä mekko päällä kun menin luennolle kysyttiin pyörein silmin, että "Mihin sä oot menossa?"
Olen yrittänyt ottaa ilon irti pukeutumisen rentoudesta, vaikka aluksi se tuottikin hieman harmaita hiuksia kauppakorkean huoliteltuun pukeutumiseen tottuneelle. Maassa maan tavalla, eikö?

Pitihän sitä itsekin ostaa paita, jossa komeilee koulun logo. Muffinssi ja kahvi rekvisiittana näin viimeisien postauksien kunniaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti