ESU

ESU

keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Satoi tai paistoi

Vaikka Suomessa on jo vähän ehtinyt tottua siihen, etteivät sääennusteet pidä paikkaansa, niin Kansasissa mennään ihan uusiin sfääreihin. Sää saattaa nimittäin muuttua päivän aikana useitakin kertoja, mikä saatiin kokea tällä viikolla useaan otteeseen. Aamulla on saattanut olla pakkasta, päivällä paistaa aurinko ja +17 astetta ja illalla sitten sataa jäisiä rakeita.

Lumi sulanut nätisti

Mutta ihanaa, että tännekin on viimein tullut kevät! Toivottavasti päästiin lumesta ja kylmästä viimein eroon. Koko viikko ollaan pyöritty päivisin yli kymmenen asteen lämpötiloissa, ja aurinko on paistanut kirkkaalta taivaalta. On aivan ihanaa, kun paikalliset on kuoriutuneet koloistaan, ja ihmisiä liikkuu enemmän ulkona. Lenkilläkin saattaa joku jopa tulla vastaan!

Viime tiistaina Public Speaking -kurssin luento oli peruttu, joten suuntasimme auringonpaisteisena iltapäivänä Orange Leafiin frozen yogurteille. Tämä paikka oli kuten taivas: kymmeniä eri makua, ja päälle sai lappoa mielin määrin suklaata, hedelmiä ja kastiketta. Nams!

Suomeenkin tällaiset jogurttibaarit!
Annoskokovaihtoehtoja on vaan yksi: megasuuri. Vaikea olla ottamatta liikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti