ESU

ESU

torstai 5. kesäkuuta 2014

Kiitos!

Pari viikkoa on ehditty nyt olla takaisin kotona Suomessa, ja pikkuhiljaa rupeaa tottumaan elämään tällä puolen maapalloa. Voi, se tunne, kun sain Finskin koneessa ekan kerran puoleen vuoteen saaristolaisleipää! En muista, milloin viimeksi on jokin maistunut niin hyvälle.

Välillä tulee mieleen muistoja kevään tapahtumista ja samalla tulee tunne, että tapahtuiko nämä oikeasti vai oliko ne vaan unta? Kun mietin vaihtoa kokonaisuutena ja yritän kiteyttää puoli vuotta yhteen asiaan, mikä vaihdosta jäi käteen, on se kasvanut itseluottamus ja itsenäistyminen. Tunne siitä, että pärjää tilanteessa kuin tilanteessa, on vahvempi kuin mitä se oli ennen vaihtoa. Voinkin suositella jokaiselle vaihtoonlähtemistä, sillä se opettaa niin paljon sekä muista kulttuureista että itsestä.

Haluan vielä näin lopuksi sanoa ison kiitoksen kaikille, jotka ootte seuranneet blogiani. Toivottavasti tästä blogista on ollut iloa teille sekä hyötyä seuraaville Emporiaan tai ylipäätänsä USA:n opiskelemaan suuntaaville.

Tässä postauksessa haluan vielä jakaa muutamia kivoja kesäisiä kuvia Emporiasta, jotka eivät jostain syystä ole päätyneet blogimaailman puolelle.

Saihan siitä omasta pikkunurkkauksesta ihan asuttavan lopulta!

Kampukselta

Kampusta

Hornet-taulu Emporian kävelykadulla. Ylärivistä keskeltä löytyi tuttu naama...
Meikäläisen lärvihän se siellä!!

Ihana, kesäinen Emporian kampus!Ehkä vaikeinta vaihdossa on hyvästienjättäminen ihmisille, joita ei luultavasti tule enää koskaan näkemään

Kampuksen päärakennus

Dormin kattoterassi

Dormin kattoterassikin oli avattu lämpimien ilmojen kunniaksiKIITOS ja ihanaa kesää kaikille!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti